Våra kunder

Våra kunder

Vi arbetar med kunder över hela Sverige.

Göteborgs stad, Bjuvs kommun, Botkyrka kommun, Mölndals kommun, Gällivare kommun, Lidingö kommun, Mönsterås kommun, Vittra, Eductus, Öckerö kommun, Globen Montessori Alingsås, Härryda kommun och Marks kommun hyr eller har hyrt rektorer av oss. Sedan Skolinspektionens beslut i maj 2018 så väljer de flesta av våra uppdragsgivare att anställa rektorerna och betala en förmedlingsavgift till oss. De som hyr biträdande rektorer påverkas inte av beslutet.

Alingsås kommun, Kunskapsskolan, Academedia (vi har haft uppdrag för Rytmus, Eductus, Framtidsgymnasiet, Fria Läroverken, Plusgymnasiet, Hermods, NTI och Vittra), Jensen Education och Montessori Skäret är några av de kunder som har anlitat oss för att hitta nya rektorer via vårt rekryteringsföretag ProAcademic AB. Läs mer om ProAcademic om ni vill rekrytera rektor: www.proacademic.se

Vi har landets största nätverk med Sveriges viktigaste chefer. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att hitta en chef som passar era specifika behov och önskemål? Ni kan hyra en rektor på en kortare eller längre period. Läs mer på Hyr en rektor!

Arbeta som rektor

Är du intresserad av att arbeta som rektor?

Läs mer

T

Hyra en rektor

Intresserad av att hyra eller anställa en rektor?

Läs mer