Arbeta som rektor

Arbeta som rektor

Rektorspoolen Sverige AB söker ständigt välutbildade och kompetenta rektorer. Du väljer själv om du vill fakturera via en enskild firma/AB eller ha vanlig lön.

Vi har som önskemål att du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Om du är rätt person så erbjuder vi spännande och stimulerande uppdrag som ofta skänker stor arbetsglädje.  När det gäller bemanning av rektorer så har vi lång erfarenhet av att hitta intressanta uppdrag till våra konsulter. Eftersom vi själva har arbetat som rektorer så känner vi till skolans utmaningar väl. Vi erbjuder alltid kostnadsfri handledning till våra rektorer.

Friheten som uthyrd konsult

Att arbeta som konsult är ett självklart alternativ för dig som söker variation i ditt arbetsliv. Det är också ett väldigt bra alternativ för dig som har lång erfarenhet och vill arbeta mer flexibelt och själv styra över dina uppdrag och arbetstider. Många gånger blir också lönen högre när du väljer att arbeta som konsult.

Om oss som bemanningsleverantör

När det gäller bemanning av chefer så har vi lång erfarenhet av att hitta intressanta uppdrag till våra konsulter. Eftersom vi själva har arbetat som chefer på olika nivåer så känner vi väl till konsulternas och verksamheternas utmaningar väl. Vi erbjuder alltid kostnadsfri handledning till våra konsulter och man erbjuds också kostnadsfritt abonnemang på JP Infonet när man är på uppdrag.

För oss är det också viktigt att vara öppna och transparenta mot både dig som konsult och mot våra uppdragsgivare. Vi har också ett lågt påslag som bemanningsföretag för att hålla nere kostnaderna för uppdragsgivaren och för att du som konsult ska få en så bra ersättning som möjligt.

I första hand blir du anställd av oss och får vanlig lön men du kan också välja att fakturera via enskild firma eller aktiebolag.

Intresserad?

Gå till vår intresseanmälan nedan eller skicka ditt cv till oss och berätta samtidigt lite mer om dig själv.

Intresseanmälan

Intresserad av att arbeta som rektor?

Intresseanmälan

T

Hyra en rektor

Intresserad av att hyra eller anställa en rektor?

Läs mer

Intresseanmälan

Intresserad av att arbeta som konsult på chefsnivå?

Vår rekryteringsprocess

1. Intresseanmälan

När vi har mottagit din intresseanmälan kontaktas du av en handläggare.

d

2. Önskemål

Du lämnar dina önskemål och berättar när, var och hur du vill arbeta. 

3. Urvalsprocess

Du får gå igenom vår urvalsprocess varpå vi utför en behörighetskontroll.

U

4. Matchning

Vi hjälper dig hitta uppdrag efter dina önskemål och din kompetens.

5. Presentation

Vi presenterar dig som en kandidat och vid intresse bokas du in på uppdraget.

6. Uppdraget

Du får handledning, hjälp med praktiska frågor och fortlöpande kompetens­utveckling under resans gång.