Arbeta som rektor

Arbeta som rektor

Arbeta som rektor

Rektorspoolen Sverige AB söker ständigt välutbildade och kompetenta rektorer och förskolechefer. Du väljer själv om du vill fakturera via en enskild firma/AB eller ha vanlig lön.

Vanlig lön ger vi främst till de som har fyllt 65, men en del av våra konsulter får också lön från uppdragsgivaren (skolan). Vi har som önskemål att du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Om du är rätt person så erbjuder vi spännande och stimulerande uppdrag som ofta skänker stor arbetsglädje.  När det gäller bemanning av rektorer så har vi lång erfarenhet av att hitta intressanta uppdrag till våra konsulter. Eftersom vi själva har arbetat som rektorer så känner vi till skolans utmaningar väl. Vi erbjuder alltid kostnadsfri handledning till våra rektorer.

Skolinspektionen har beslutat (maj 2018) att det ej är tillåtet att hyra rektor. Hur går man tillväga när det uppstår akut behov av rektor?

Vi erbjuder ett alternativ

I stället för att hyra rektor av oss så anställer man rektorskonsulten och betalar en förmedlingsavgift per månad till oss. Biträdande rektorer och förskolechefer omfattas inte av Skolinspektionens beslut. Kommuner kan också ge en befintlig rektor ansvaret för flera enheter och samtidigt hyra en bitr. rektor som är på plats den enskilda skolenheten.

Observera att du inte kan fakturera oss om du arbetar som rektor på grundskola eller gymnasium, då måste du ha en anställning hos huvudmannen. Om du är uthyrd som bitr. rektor så kan du fakturera och vara underkonsult.

Intresserad?

Skicka ditt cv till Jonas och berätta samtidigt lite mer om dig själv.

Copyright © 2020 Rektorspoolen Sverige AB | Design av Merreklam
×
MENY